...

Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Ljekovita ravnoteža, radionica zenyoge

Ljekovita ravnoteža

Vikend uz istančanu i duboku praksu zenyoge pod majstorskim vodstvom Mire Peunik, učiteljice koja nam dolazi iz Celja gdje živi i podučava. Mira je iskusna chan-praktičarka, mentorica i učiteljica yoge bogatog znanja o somatskim područjima ljudskog bića i regenerativnim tehnikama. Njezin prepoznatljiv terapeutski pristup yogi nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Sve što radimo u zenyogi – vježbanje položaja, disanja i nizova, dijagnostički postupci, masaža, manipulativne tehnike i meditacija – služe kako bi se tri vida našega bića, tijelo, dah i pažnja, doveli u ravnotežu. Prijelaz iz stanja neravnoteže u stanje ravnoteže je ljekoviti potencijal svake prave yoge. Počiva na dubokim praksama podjednako upućenima tijelu i umu.

U odmjerenom dnevnom rasporedu dan će počinjati tišinom jutarnje meditacije i nastavljati dobro ugođenim vježbama, pojedinčno i u paru. Bit će to sjajna prilika za učenje i produbljivanje vlastitog iskustva u društvu dobrih prijatelja i učitelja.

Radionica počinje u petak u 17 sati i završava u nedjelju do 16 sati.

Preporučena donacija:

  • pokrovitelji 120 EUR
  • puni članovi 140 EUR
  • pridruženi članovi 160 EUR
  • nečlanovi 190 EUR

Donacija uključuje tri uravnotežena i brižno spremljena vegetarijanska obroka, smještaj u suvremenim, zajedničkim spavaonicama, korištenje svih ostalih prostora Centra i troškove organizacije. Ne uključuje poduku.

Broj mjesta je ograničen, a prijave završavaju tjedan dana prije održavanja.

Više o dolasku i boravku na Hartovskom vrhu pročitajte ovdje.

KADA

24.11.2023. u 16:30 26.11.2023. u 16:00


GDJE

Chan centar Hartovski vrh

Hartje bb
Kostanjevac, 10455
Pogledajte web stranicu Lokacija