Kako do nas

Svaki put počinje
prvim korakom

Chan centar nalazi se u središtu Parka prirode Žumberak – Samoborsko Gorje, uz glavnu žumberačku cestu koja spaja Krašić s Breganom. Najbliže selo je Hartje. Do nas je moguće doći na više načina no stižete li na programe jedan je najjednostavniji – dijeljeni prijevoz. Pozivamo vas da ga koristite – ponudite ili potražite.

Chan centar Hartovski vrh

Hartje bb
10 455 Kostanjevac
E-mail: info@chan.hr

Zajednički prijevoz

U prijavnici za naše programe pitamo vas nudite li ili tražite prijevoz. Pozivamo vas da zbog ekološke i financijske odgovornosti podržite ovakav način dolaska i da ponudite/popunite mjesta u automobilima.

Autobusom

Linijom 512 Jastrebarsko – Krašić – Pribić – Sošice autoprijevoznika Samoborček. Polasci su triput dnevno radnim danom, dvaput dnevno subotom i jednom dnevno nedjeljom. Siđite u Hartju i javite nam se. Za točan red vožnje kliknite ovdje.

Vlakom

Od Glavnog kolodvora u Zagrebu ili Karlovca do stanice Lazina – Draganić. Ondje vam možemo organizirati pick-up, uz nadoknadu troškova. Za točan red vožnje kliknite ovdje.

Zrakoplovom

Najbliža zračna luka je Međunarodna zračna luka “Franjo Tuđman”  i povezana je sa svim većim europskim gradovima. U slučaju pojedinačnih dolazaka možemo vam organizirati prijevoz iz Zagreba. U slučaju dolaska grupe možemo organizirati kombi prijevoz izravno od zračne luke do Hartovskog vrha.

Automobilom

Nemojte slijediti Google ili neku drugu navigaciju. Dolazite li preko Jastrebarskog, produljite Starom Karlovačkom prema Karlovcu i skrenite desno za Krašić. Držite se glavne ceste smjer Kostanjevac – Bregana. Centar se nalazi oko 1,5 km nakon sela Drašći Vrh, s lijeve strane. Dolazite li preko Bregane, u nijednom času ne silazite s glavne ceste – važno je da nakon Gabrovice nastavite uzbrdo desno preko Stojdrage i Budinjaka. Centar će vam biti s desne strane, oko 700 m nakon sela Hartje.

Uskoro u Centru

Sub

17

Zenyoga

Ljetni seminar zenyoge

Subota, 17.08.2024. u 17:00 -
Subota, 24.08.2024. u 14:00

Chan centar Hartovski vrh

Hartje bb, Kostanjevac

Sub

05

Sedmodnevno povlačenje

Sedmodnevno chan povlačenje

Subota, 05.10.2024. u 16:30 -
Subota, 12.10.2024. u 12:00

Chan centar Hartovski vrh

Hartje bb, Kostanjevac

Sri

16

Javno predavanje

Javno predavanje

Srijeda, 16.10.2024. od 19:00-20:30

Online

Zoom