Prijava za sedmodnevno povlačenje

Prijava za sedmodnevno povlačenje

Sedmodnevno meditacijsko povlačenje je intenzivna praksa tijekom koje je vladanje uređeno nizom pravila. Ustajanje je u 5 sati, a počinak u 22 sata. Čitav dan posvećen je meditaciji.

Osnovno pravilo je ono o održavanju tišine. Po dolasku ćemo vas zamoliti da ostavite svoj mobilni telefon. Dnevni raspored nije moguće samostalno mijenjati. Znate li da ne možete udovoljiti ovakvim uvjetima, molimo vas da se ne prijavljujete.

Molimo vas da podrobno odgovorite na sljedeća pitanja, bez obzira jeste li na njih već ranije odgovarali. U „Napomenama Centru“ pri dnu stranice napišite sve što mislite da bismo trebali znati, a nismo vas pitali.

Informacije koje iznosite povjerljive su prirode i koristit će ih učitelj kako bi vam mogao pomoći tijekom povlačenja.

Ako ste već bili na našem sedmodnevnom povlačenju na Hartovskom vrhu, nastavite s prijavom ovdje.
  Meditacijsko iskustvo  Zdravstvene informacije

  Smisao ovih pitanja je ustanoviti hoćete li sudjelovanjem na povlačenju pogoršati ili ugroziti svoje zdravstveno stanje. Molimo vas da informacije budu točne i jasne. Ako imate dvojbi oko ovih pitanja, javite nam se.

  Još par detalja

  Molimo Vas, pomozite nam u organizaciji Vašeg boravka, dolaska i odlaska.

  Svaku prijavu ćemo pažljivo pročitati i obavijestiti vas ukoliko je potrebno da porazgovarate s učiteljem. Prihvaćanje prijave zasnovano je na načelu prvoga do popunjenja raspoloživih mjesta. Javit ćemo vam se s potvrdom je li vaša prijava prihvaćena i uputiti vas kako osigurati svoje mjesto. Hvala vam!