UVJETI PRIJAVE


za programe Chan centra Hartovski vrh uživo i online


Da biste se prijavili za sudjelovanje u programu Chan centra, nužno je da:

  1. Ispunite i pošaljete elektroničku prijavnicu koja sadrži podatke koji su nam važni za procesiranje prijave – ime i prezime, elektroničku i fizičku adresu, kontakt broj telefona i prethodno iskustvo u meditaciji ili yogi.
  2. Sljedeći korak je da uplatite preporučeni iznos donacije – za neke programe u cijelosti, a za neke njen dio kao predujam.
    Napomena: Prijavljujete li se za program uživo za koji postoji ograničenje broja sudionika, pričekajte s uplatom prije nego vam javimo ima li slobodnih mjesta.
  3. Nakon što nam pošaljete dokaz o uplati, dobit ćete našu potvrdu prijave. Taj proces može potrajati nekoliko dana. Molimo vas da prije toga ne rezervirate niti uplaćujete dodatne aranžmane vezane uz dolazak, poput putnih karata ili rezervacije smještaja. Ukoliko je nužno da hitno saznate je li vaša prijava potvrđena, molimo da nas kontaktirate mailom.

Važno!
Sve programe uživo nužno je uplatiti u cijelosti dva tjedna prije održavanja. Nakon tog datuma prijavu ćemo otkazati, a mjesto predati dalje.
Online programe nužno je uplatiti u cijelosti tjedan dana prije održavanja.

UVJETI OTKAZIVANJA


Ukoliko iz bilo kojeg razloga saznate da morate otkazati prijavu, molimo vas da nam to što prije javite. Vjerojatno postoji lista čekanja pa tako omogućujete nekome drugome da iskoristi ispražnjeno mjesto.


Programi online
Otkažete li sudjelovanje do 48 sati dana prije održavanja, zadržat ćemo 20% vaše uplate ili 100 kn, što god je od toga veći iznos. Otkažete li nakon tog roka, trošak otkazivanja je cjelokupna uplata.

Programi uživo
Otkažete li dolazak do tjedan dana prije seminara ili povlačenja, zadržat ćemo 20% vaše uplate ili 100 kn, što god je od toga veći iznos. Otkažete li seminar ili povlačenje nakon tog roka, trošak otkazivanja je cjelokupna uplata.

Izuzetne okolnosti
Ukoliko je razlog vašeg otkazivanja događaj ili okolnosti izvan vaše moći, moguće je da umanjimo trošak otkazivanja. Javite nam se mailom.

Naše otkazivanje
Izuzetno je rijetko da moramo otkazati program na koji ste se prijavili. No u okolnostima pandemije to je moguće – zbog promjene uvjeta održavanja grupnih događaja, preporuka HZJZ ili naše procjene da bi održavanje programa uživo ugrozilo zdravlje i dobrobit sudionika i/ili učitelja i volontera/osoblja. U tom slučaju pokušat ćemo program održati samo online i vratiti vam razliku u preporučenoj donaciji. Ukoliko to nije moguće, ili nemate uvjete da biste mu se na taj način priključili, vratit ćemo cjelokupnu uplatu. Imajte na umu da ne možemo preuzeti odgovornost za bilo koje druge troškove nastale otkazivanjem, što uključuje karte za prijevoz, rezervaciju smještaja i sl.