Loading događanja

« All Events

Proljetna buđenja

28. travnja @ 17:00 - 1. svibnja @ 14:00 CEST

Proljetna buđenjaDomagoj Kunić

Jeste li se zaželjeli yoge u velikoj grupi? Jutarnjeg vježbanja uz more? Dubokog disanja? Lakoće meditacijskog uranjanja nakon intenzivnog kretanja? Višednevnog druženja s dragim ljudima, učiteljima i sudruzima?

Nakon tri godine stanke, mi jesmo. Zato se ovog proljeća opet budimo u Krku, na našem voljenom prvomajskom seminaru zenyoge i chana.

Usporit ćemo i pojednostavniti život. Izmaknuti se iz svakodnevnice, da bismo joj se lakši i spokojniji vratili. Podsjetiti se da je proljeće vrijeme koje poziva na buđenje tijela i uma. Prepustiti se blagotvornom utjecaju vježbanja u ugodnom društvu i lijepoj okolini, uz poticajno vodstvo. Proživjeti nekoliko dana u zdravom ritmu, usvajajući navike koje će nam oplemeniti i obogatiti život.

Dnevni program uključuje:

  • ranojutarnje vježbanje osam pokreta chana i izravne kontemplacije uz more
  • prijepodnevnu i poslijepodnevnu yogu u dvorani, s obiljem vježbi za razvoj gipkosti i snage, kvalitetnog daha i osvještavanje tijela
  • uvod u chan meditaciju s uputama za produbljivanje pažnje i opuštenosti
  • tiha razdoblja sjedenja
  • priliku za interakciju s učiteljima
  • i naravno, obilje druženja

Podučavaju chanshi Žarko Andričević, Karmen Mihalinec i Ela Vukelja.

Počinjemo 28. travnja, u petak, poslijepodnevnim vježbanjem u 17.00 sati u dvorani Srednjoškolskog centra, a završava 1. svibnja, u ponedjeljak, u 14 sati, nakon ručka.

Smješteni smo u hotelu “Dražica“, u dvokrevetnim sobama (TWC, TV, grijanje) s vegetarijanskim polupansionom (doručak i ručak) čija je cijena 46 eura dnevno (bez boravišne pristojbe, ukupno tri noćenja). Smještaj u jednokrevetnoj sobi iznosi 59 eura, i već je popunjen. Ovaj se iznos uplaćuje izravno hotelu.

Preporučena donacija za seminar:

  • pokrovitelji 70 eura
  • puni članovi 100 eura
  • pridruženi članovi 115 eura
  • nečlanovi 130 eura
   Drugi i svaki sljedeći član iste obitelji ima 30% popusta na seminar.

Da biste rezervirali svoje mjesto na seminaru, nužno je da ispunite prijavnicu i uplatite preporučenu donaciju za seminar – upute ćete dobiti mailom.

Nastojat ćemo vam pomoći u organizaciji prijevoza. Zato vas molimo da na prijavnici navedete planirate li ići automobilom, možete li nekoga povesti, odnosno je li vam potreban prijevoz.

Imajte na umu da je broj mjesta u hotelu ograničen, i rezervirat će se po načelu prvoga. Krajnji rok za prijave je 7. travnja.

Detalji:

Početak:
28. travnja @ 17:00 CEST
Kraj:
1. svibnja @ 14:00 CEST
Događaj kategorije:
,

Lokacija

Krk
Krk
Krk, Croatia (Local Name: Hrvatska)

Detalji:

Početak:
28. travnja @ 17:00 CEST
Kraj:
1. svibnja @ 14:00 CEST
Događaj kategorije:
,

Lokacija

Krk
Krk
Krk, Croatia (Local Name: Hrvatska)