Prijavnica za trodnevno chan povlačenje

Trodnevno meditacijsko povlačenje Um početnika je pristupčna, ali ipak intenzivna praksa. Od sudionika se očekuje da slijede četiri jednostavna pravila –  da održavaju tišinu, da budu točni, uredni i pažljivi. Ustajanje je u 6 sati, a počinak u 22 sata. U razmjerno opuštenom ritmu, čitav dan je posvećen praksi meditacije – u mirovanju i kretanju.

Osim na razgovor, pravilo tišine odnosi se i na upotrebu mobilnih telefona i sličnih uređaja – zamolit ćemo vas da ih ostavite i ne koristite. Raspored treba slijediti i važno je ne mijenjati ga bez savjetovanja s učiteljem. Ako unaprijed znate da ne možete ispuniti ove uvjete, molimo vas da se ne prijavljujete.

Molimo vas da odgovorite na sva pitanja iz prijavnice, bez obzira jeste li na njih već ranije odgovarali. U „Napomenama Centru“ pri dnu stranice napišite sve što mislite da bismo trebali znati, a nismo vas pitali. Informacije koje iznosite povjerljive su prirode i koristit će ih samo učitelj kako bi vam mogao pomoći tijekom povlačenja.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Zdravstvene informacije

    Smisao ovih pitanja je ustanoviti hoćete li sudjelovanjem na povlačenju pogoršati ili ugroziti svoje zdravstveno stanje. Molimo vas da informacije budu točne i jasne. Ako imate dvojbi oko ovih pitanja, javite nam se.
  • Još par detalja

    Pomognite nam u organizaciji vašeg boravka, dolaska i odlaska.
  • Svaku prijavu ćemo pažljivo pročitati, i obavijestiti vas ukoliko je potrebno da porazgovarate s učiteljem. Prihvaćanje prijave zasnovano je na načelu prvoga do popunjenja raspoloživih mjesta.
  • Javit ćemo vam se s povratnom potvrdom da na povlačenju ima mjesta i uputiti vas kako da ga sačuvate. Hvala vam!