• SUVREMENA MEDITACIJA

    U TRADICIJI CHAN BUDIZMA

    kako meditirati - how to meditate

SVI PROGRAMI UŽIVO I ONLINE!

Provjerite naš kalendar za raspored predavanja, meditacijskih povlačenja i tečajeva. Radosno javljamo da je za sve programe moguće prijaviti se za sudjelovanje UŽIVO na Hartovskom vrhu. Za one koji tako žele, mnogi događaji su i dalje dostupni online.

Kako meditirati? Tjedna meditacija održava se utorkom u 19 sati online. Otvorena je za članove koji su završili uvodni tečaj meditacije Mirnoća i uvid ili imaju odgovarajuće prethodno iskustvo u meditaciji.

SLOBODNA JAVNA PREDAVANJA

Jednom mjesečno – obično prve srijede – naš učitelj, majstor chana Žarko Andričević održava slobodna javna predavanja online.

Sjajna su prilika da čujete nešto o primijenjenoj mudrosti chana na teme koje trenutno zaokupljaju naš javni prostor. Isto tako, možete saznati više o Centru i putu njegovanja uma koji podučavmo i prakticiramo.

Saznajte više…

Istražite arhivu naših članaka

meditacija, kako meditirati

Vođena meditacija, 40 minuta

Vođena meditacija s chan majstorom Žarkom Andričevićem koji vas vodi kroz temeljito opuštanje tijela nakon kojeg slijedi meditacija na dah. Chan meditaciju možete prakticirati u svim položajima no sjedeći položaj je iznimno…
Ja i drugi

Ja i drugi

Javno predavanje učitelja Žarko Andričevića održano 9. studenog 2022. godine. O podcastu Mudrost chana s učiteljem Žarkom Andričevićem Ovaj podcast je dio naše javne online knjižnice koja sadrži podcaste, videa,…